Hvilket digital behov har I?
Strategiudvikling og touchpoints Produktion af mailflows og indhold Monitorering og optimering

Digital strategi

I ved, at I kan få mere ud af jeres forretning, men har brug for hjælp til at identificere optimeringsområder med højt forretningspotentiale, nye digitale kunderejser, drive digital omstilling i organisationen, samt understøtte eksekveringen af digitale strategi på tværs af hele organisationen.

Med tiden vil du integrere hele den digitale værktøjskasse, men det er nødvendigt først at prioritere nuværende indtægtskilder samt lavthængende frugter blandt de digitale muligheder. Din bekymringer går på hvilke digitale værktøjer der fungerer bedst, hvor det er bedst at investere samt hvordan du undgår fejltagelser. Du vil gerne være forsigtig, men indser samtidigt at det er tid til forandring.

Du skal tage stilling til nye interne rekrutteringer, nye eksterne partnerskaber og målsætningen for jeres digitale kompetenceniveau. I er bekymrede over konkurrenternes digitale evner, håndtering af GDPR, IT infrastruktur og e-commerce-jura. Du og din HR afdeling har brug for hjælp til hele den digitale omstillingsproces, enten kortvarigt eller hele vejen.

Du skal tage stilling til nye interne rekrutteringer, nye eksterne partnerskaber og målsætningen for jeres digitale kompetenceniveau. I er bekymrede over konkurrenternes digitale evner, håndtering af GDPR, IT infrastruktur og e-commerce-jura. Du og din HR afdeling har brug for hjælp til hele den digitale omstillingsproces, enten kortvarigt eller hele vejen.

Google Ads

I har helt styr på jeres virksomhed, men I har svært ved at nå ud til de mest relevante potentielle kunder på Google. Lyder det bekendt? Som certificeret Google Ads-partner kan OFF ROAD hjælpe jer med at sprede jeres budskab på Google på den mest optimale måde.

Hvordan udarbejder I den rigtige strategi med de rigtige søgeord og den rigtige tekst til at nå ud til de kunder, der er relevante? Lad os hjælpe jer med at lægge en Google Ads-strategi, der rammer den rigtige målgruppe lige præcis på det tidspunkt, hvor de selv leder efter en virksomhed, et produkt eller en service som jeres – måske endda uden de selv ved det.

Det kan være svært at navigere på Google Ads-platformen og oprette kampagner og annoncer korrekt, så de når ud til den rigtige målgruppe på det rette tidspunkt. Vi kan hjælpe jer med opsætning af jeres Google Ads-kampagner med den rigtige målretning, det mest optimale allokerede budget, de bedste bud og de mest relevante søgeord.

Hvordan sikrer I, at jeres Google Ads-annoncer virker og altid maksimerer udbyttet? Vi kan hjælpe jer med kontinuerlig optimering og justering af bud, tekster og søgeord, så I får mest ud af annoncerne til enhver tid. Vi holder øje med kampagnernes performance dagligt og foretager de ændringer, der skal til, for at I får mest ud af jeres investering.

SEO

SEO står for Search Engine Optimization – og det er lige netop det, vi kan. Vi kan optimere din virksomheds synlighed på resultatsiderne for søgemaskiner som Google og Bing. På den måde hjælper vi jer med at øge mængden af relevant og organisk trafik til jeres website.

Det sker ofte at et website ikke vises på Google, selvom man søger efter et relevant navn, et produkt eller en service. Vi hjælper jer med at identificere de tekniske fejl, der mindsker jeres synlighed på søgemaskinerne. Derudover identificerer vi de søgeord, der er relevante for jeres website, analyserer jeres indhold og trafik samt tracker jeres brugeres adfærd for kontinuerligt at optimere jeres søgemaskinesynlighed.

Når de tekniske fejl er blevet identificeret, hjælper vi jer med at implementere de tekniske ændringer, der er nødvendige for at optimere synligheden jeres website og den generelle organiske trafik. Derudover er den tekniske opsætning af jeres website vigtig, da søgemaskinerne skal kunne læse og forstå indholdet, for at jeres website kan komme i betragtning til at blive vist på søgeresultatsiderne. Det kan vi også hjælpe jer med.

For at sikre at jeres virksomhed får en høj organisk placering på diverse søgemaskiner, er indholdet på sitet særdeles vigtigt. Vi kan hjælpe jer med at planlægge og skrive relevant indhold, der tager udgangspunkt i jeres målgruppe. Jo højere relevans og kvalitet indholdet har, desto mere autoritet bliver websitet belønnet med af fx Google. Dette er vigtigt for at få en høj placering hos søgemaskinerne.

Automation

Marketing Automation hjælper med at skabe loyale kunder samt optimere og styrke kommunikationen til potentielle kunder. Vi hjælper jer med at mappe alle kundetouchpoints, udvikle en strategi, der rammer jeres eksisterende og potentielle kunder på det helt rigtige tidspunkt i deres købsrejse og skrive fængende e-mailtekster, der omdanner leads til kunder og kunder til andengangskunder. Marketing Automation automatiserer, udbygger og fastholder relationer mange år frem.

Vi hjælper jer med at identificere de touchpoints, der har størst potentiale for at omdanne overvejelser til køb og gode købsoplevelser til genkøb. Leads og kunder skal rammes på det helt rigtige tidspunkt og mails skal udløses af de helt rigtige handlinger. Her er relevans nøgleordet, som vi ikke går på kompromis med. Vi hjælper jer med at udvikle en strategi for Marketing Automation og indsamle de relevante permissions.

Hvordan opbygger I mailflows, der lige præcis rammer ‘the sweet spot’ mellem en effektiv frekvens og rungende relevans? Af erfaring ved vi, hvad der virker. Vi hjælper jer med at udvikle et stærkt mailflow med interessant, relevant og målrettet kommunikation. Og så skriver vi teksterne og designer alle mails, så de passer til jeres brand.

Ved at monitorere maildata og analysere mailudsendelsernes performance kan vi guide jer til at opnå det fulde udbytte af Marketing Automation. Vi splittester og optimerer helt ned til mindste detalje med et konstant fokus på relevant og vellykket kommunikation samt høje åbnings- og klikrater, der giver jer en fordel blandt eksisterende og potentielle kunder.

Sociale medier

OFF ROAD kan hjælpe jer med at nå professionelt ud på sociale medier, som Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, etc. Som socialt mediebureau har vi kompetencerne til at udarbejde en strategi, som kan hjælpe med at eksponere jeres virksomhed til specifikke målgrupper. Vi udvikler indhold og poster kreative opslag, opsætter annoncer og allokerer budgetter optimalt, så I får mest muligt ud af jeres investeringer.

Vi hjælper med at udvikle strategien bag jeres annoncering på de sociale medier og jeres sociale medie-opslag. Vi identificerer de rigtige målgrupper, den bedste tone-of-voice, jeres kernebudskab og udvikler en plan for indhold til fremtidige opslag og/eller annoncer.

Vi ved, hvad der virker! Baseret på splittests og tidligere erfaringer, kan vi hjælpe jer med at skabe fængende kreativer og skrive skarpe tekster til jeres annoncer og opslag. Vi skaber en rød tråd ved at sikre, at det kreative materiale stemmer overens med jeres brand og budskab.

Det kan være svært at navigere rundt på de sociale medieplatforme. Med vores indgående kendskab til fx Facebook Business Manager kan vi hjælpe jer med at poste jeres opslag korrekt og opsætte annoncer, der rammer de rigtige målgrupper og opfylder jeres specifikke mål.

Har I 

Fortæl os om den, så vi kan hjælp jer

Indiakaj 12, 2. floor, 2100 Copenhagen Ø, Denmark
Telefon: + 45 36 98 18 60
VAT: 34474311
© 2024 OFF ROAD ApS. All rights reserved.

 

Privatlivspolitik